събота, април 17, 2021

Бабикян с иронични отговори в „Нова“: Как така оставка? Кой ще смени премиера? Ще се счупи държавата (Видео)

По интересен начин протече гостуването на един от организаторите на протестите в София Арман Бабикян в „Нова телевизия“. През цялото време той даваше иронични отговори, но твърдеше, че те не са такива, а в случая той се придържа към изказванията на премиера Бойко Борисов и го цитира.

Ето и някои от неговите думи, които бяха в отговори на серия от въпроси относно очакванията му за продължителността на протестите, за това дали има платени провокатори сред протестиращите и какви са исканията им.

„Времето работи в полза на Борисов. Захладня и хората предполагам, че ще умрат от страх и ще се приберат. След всички добри стъпки на управлението хората ще се разубедят, аз съм убеден, и ще се приберат в домовете си“.

„Вчера излязоха в още 7 града да изразят удовлетворението си от Борисов“.

„Повечето хора излязоха от завист, защото не могат да преживеят успехите на правителството. Излязоха и заради еврото, защото искаха да съсипят еврото още преди да влезем в чакалнята“.

„По-голямата част от хората, които поканихме на площада, са лупмени и тулупи и не може да се очаква друго, ние сме събрали нискокачествена биологична маса. Не трябва да забравяме – ние сме прости. Аз не обиждам, цитирам министър-председателя“.

„Аз не защитавам г-н Радев. Аз защитавам г-н Пеевски, г-н Домусчиев, главния прокурор и министър председателя“.

„Аз ги доведох лумпените, аз им платих, имам едно чекмедже и от там им платих“.

„През цялото време цитирам министър-председателя, не знам защо смятате, че е ирония. Не мога да разбера какво е това отношение в „Нова телевизия“ спрямо премиера“.

„Как така да очакваме оставка, няма кой да го смени. Той каза, че ще се счупи държавата, не можем да го понесем това“.

Арман Бабикян – великан!

Публикувахте от Dimitar Dimitrov в Неделя, 12 юли 2020 г.

Източник: Petel.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече