събота, август 8, 2020

Бившият мениджър на Шумахер: Съпругата на Михаел крие истината за състоянието му

Бившият мениджър на Михаел Шумахер заяви, че съпругата му Корина крие истината за състоянието на легендата във Формула 1 почти шест години след ски инцидента, съобщи Мейл онлайн.

Седемкратният световен шампион претърпя сериозна мозъчна травма през 2013 г. и оттогава за него се грижат в дома му край Женевското езеро съпругата му и двете му деца Джина-Мари на 22 и Мик на 20 години.

Неговият бивш мениджър и приятел Вили Вебер, на 77 години, вярва, че не всичко е такова, каквото изглежда, след като му беше забранено да вижда легендата. Той допълни, че Корина крие нещо, тъй като се страхува, че ако истината се разбере, веднага ще се появят публикации в публичното пространство, съобщава Cologne Express.

„Знам, че Михаел е със сериозна травма, но нямам представа от напредъка в оздравяването му“, коментира Вебер. „Бих искал да знам как се справя и да се ръкувам с него лично, да се видим лице в лице“, допълва той.

„За съжаление Корина ми отказва такава среща. Вероятно мисли, че ако отида в дома им, ще науча истината и ще я разглася“, казва още бившият мениджър.

„Вярвам във възстановяването на Михаел, защото знам, че той е истински боец. Това не може да бъде краят. Моля се за него и съм убеден, че ще го видим отново.

Вече изминаха почти шест години от инцидента с Шумахер, при който той получи тежки наранявания на главата. Оттогава Михаел не се е появявал публично, което води до спекулации относно състоянието му.

Източник: Petel.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече