събота, август 8, 2020

Божков: Не дължа данъци на хазната, който твърди противното, ще го съдя

Към 17.06.2020 година не дължа никакви данъци и такси на хазната. Всеки, който твърдеше и твърди противното, ще бъде съден. Това пише в своята Facebook страница от Дубай обвиняемият бизнесмен Васил Божков.

„Фактите и доказателствата не значат нищо за прокуратурата. Не са им необходими, за да обявят всеки за престъпник. С активното съдействие на управляващата хунта – недосегаема и невидима за Гешев“, пише Васил Божков. „Фалшиви доказателства, лъжи, неспиращ терор и заплахи към свидетелите, грабежи и нарушаване на човешки права са инструментите на „инструмента“. Към 17.06.2020 година не дължа никакви данъци и такси на хазната. Всеки, който твърдеше и твърди противното, ще бъде съден. Можете да видите и данъците, които съм платил в България, като физическо лице през последните 4 години“, отбелязва Божков и прилага справка от данъчни декларации към НАП.

„Освен всичко, което хунтата открадна и заграби от вас, лишиха хазната и от над 500 000 000 лева, плащани от компаниите ми“, твърди още Божков. Той завършва публикацията си с думите, че унищожението на България може да бъде спряно.

Припомняме, че по-рано главният прокурор Иван Гешев коментира пред медиите информацията, която споделя в социалните мрежи Божков. Гешев каза, че наблюдаващите прокурори ще проверят дали бизнесменът е и дисидент, както твърди. „Не помня да съм го виждал с Желю Желев, но може да е бил дисидент и на Магурата“, отбеляза обвинител номер едно. 

Източник: Actualno.com

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече