понеделник, май 17, 2021

Божков: Прокуратурата ви показва „актуални“ снимки от февруарските си грабежи

По-рано днес от държавното обвинение съобщиха, че са намерили и иззели от офисите на обвиняемия множество нови предмети с белези на културно-исторически ценности

Както вече беше официално съобщено, от спецпрокуратурата намериха и иззеха от офисите на обвиняемия Васил Божков множество нови предмети с белези на културно-исторически ценности. От държавното обвинение заявиха, че в приземни помещения в сградата ул. „Московска“ 43 са намерени и иззети множество нови предмети, носещи признаците на културно-исторически ценности, които са с неизяснен произход и в нереставриран вид.

Укриващият се в Обединените арабски емирства Васил Божков категорично отрече, че информацията на прокуратурата е актуална.

„Днес прокуратурата показа снимки от февруарските си грабежи, представяйки ги като актуални. За да заснемат публикуваните кадри, на 5 февруари са принуждавали служители на Фондация „Тракия“ да вадят предмети от хранилищата и да ги оставят по земята. Тези свидетелства също са включени в заведените дела“, написа бизнесменът, изпаднал в държавна немилост.

След като по-рано днес Божков изнесе документи с твърденията, че е изнудван от правителството в сферата на хазартния му бизнес, той публикува и хронология на събитията от създаването на „Националната лотария“ досега, целяща да докаже каква огромна такса „спокойствие“ му е искана от управляващите.

Божков: Прокуратурата ви показва "актуални" снимки от февруарските си грабежи

Източник: Fakti.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече