неделя, март 7, 2021

Борисов: Божков да се прибере и да си плати 700-те милиона на държавата (ВИДЕО)

Сигналът срещу Божков дойде от неговите сътрудници – и за заплахите, и за убийствата, коментира премиерът

Министър-председателят Бойко Борисов призова бизнесмена Васил Божков да се върне в България, за да разчисти дълговете си с държавната власт.

Макар и лаконично, премиерът коментира създалото се през последните месеци напрежение между него и Божков по време на инспекция на строителството на скоростния път, свързващ автомагистрала „Хемус“ с Видин.

„Да се прибере у нас и да си плати парите в размер на 700 милиона лева, които дължи на държавата. Сигналът срещу Божков дойде от неговите сътрудници – и за заплахите, и за убийствата“, заяви Борисов.

Министър-председателят коментира и изнесения преди няколко дни скандален аудиозапис, в който според твърденията главна роля играе именно той. Там информацията е, че премиерът си служи с вулгарен език и използва обидни квалификации по адрес на председателя на НС Цвета Караянчева.

„Колкото пъти го направят, толкова пъти ги бия. Такива неща могат да ме направят само по-силен. Няма лоша реклама, даже повече такива неща да правят – да пишат, да говорят, да обясняват…“, сподели Борисов.

Източник: Fakti.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече