вторник, октомври 19, 2021

Борисов към репортерка: Кой те кара да питаш тия глупости?

Поводът за нейния въпрос беше публикуването на декларация от осем членове на ГЕРБ в Плевен

Репортерка от бТВ попита вчера премиера Бойко Борисов за скандалите в структурите на ГЕРБ в страната и по-специално за тази в Плевен. Вместо адекватен отговор, министър председателят я засече: “Госпожо златна, кой те накара да питаш тия глупости“.

След това назидателно ѝ обясни, че трябва да се интересува от строителните обекти: „Ние ви правим тунели и мостове, каквито не сте виждали досега, а ти ме питаш за разцепление и за еди-кво си. Тези, които сме ги изгонили, хората не ги одобряват. Във Видин си отиде старият кмет, който загуби изборите, а вчера (сряда) 250 нови члена сме приели. 50 са си отишли, а 250 са нови. Това ли е важно да ме питате”, каза още Борисов на журналистката.

Поводът за нейния въпрос беше публикуването на декларация от осем членове на ГЕРБ в Плевен срещу областния координатор на партията Мирослав Петров. През май във Видин има 50 напуснали членове на ГЕРБ. Вчера трима души от плевенската политическа формация, подписали декларацията, бяха изгонени.

Петя Василева е една от тях и Фрог опита да се свърже с нея, за да разкаже за напрежението. След като разбра, за какво я търсим, тя обясни, че е в магазина и помоли да я потърсим по-късно. След това, обаче отклоняваше обажданията, давайки да се разбере, че няма желание да разкаже за случващото се с ГЕРБ в града.

Неофициално обаче се коментира, че става дума за откъсване на „жива плът“ от структурите на ГЕРБ в полза на бъдещия проект на Цветан Цветанов.

Източник: Fakti.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече