сряда, октомври 20, 2021

Борисов от Провадия: Ясен е кандидатът за президент на ГЕРБ, познавате го

Магистрала „Хемус“ я похарчиха за избори, критикува бившият премиер

Вас да не ви изчегъртат с проф. Николай Овчаров, че Балтов само го спрегнаха за президент и го уволниха, без да го дочакат да си довърши операциите. Пациентите се събуждат и питат „къде ми е докторът, той уволнен“. 

Това попита лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов проф. Николов, докато той разказваше историята на Солницата в Провадия. Довел съм си младежите да видят какво сме направили – археологически разкопки, културен туризъм…, обясни Борисов във видео, излъчено на фейсбук страницата му. Заедно с него е бившият фенансов министър Кирил Ананиев. 

Ясен е кандидатът за президент на ГЕРБ, познавате го, заяви Борисов в отговор на журналистически въпрос и призова да се говори за сериозни неща. 

Сега носят пари по централите, за да купуват партии, коментира още бившият премиер. Асен Василев взе брутално парите на пенсионерите и актуализираха нашия бюджет за няколко месеца – за да ги излъжат. Единственият господар и диктатор се казва Румен Радев, каза още Борисов. 

С тази актуализация на бюджета те всъщност доказаха, че ГЕРБ е управлявал много добре, смята бившият премиер. 

Той попита къде е планът за възстановяване. „Другите държави ползват месеци наред милиарди евро, за да се възстановят, ние нямаме план. Те се занимават с махането на охраната на Гешев. Взеха Бюрото, за да го дадат на Янаки Стоилов“, продължи Борисов с критиката си. 

По думите му „Хемус“ я похарчиха за избори“, но компроматните войни срещу ГЕРБ си имат отражение в обществото, затова няма да се кандидатира на предстоящия парламентарен вот. 

Ние ли сме в изолация. А ИТН подкрепиха ли ги? БСП подкрепиха ли ги? Всички са в изолация, каза в отговор на въпрос Борисов. 

ГЕРБ расте, най-важното сега е партиите да се смирят. Да предотвратиме след Жанвиденовата криза сегашната Руменрадева криза, а не да се занимаваме кой е лидер на някоя партия, призова Борисов. 

Ще продължат промяната, докато ни забият в земята, като летеца от Варна, коментира той. 

Източник: OffNews

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече