вторник, септември 21, 2021

Борисов: Слави ме водеше при майка си в Учин дол да покаже, че сме близки

Когато атовете се ритат, магаретата нямат работа там.

Това коментира във Варна Бойко Борисов.

Когато Слави ме водеше в Учин дол, да се изфука пред майка си и сестра си, че сме приятели, знаеше ли кой съм? Това попита Борисов на предизборно събитие на партията, предаде actualno.com.

По повод думите на Тошко Йорданов от „Има такъв народ“ по адрес на ГЕРБ, коментира, че не преговарят с терористи.

„Народът е казал: „Когато атовете се ритат, магаретата нямат работа там“. Мога и да съм още по-цветущ, защото да сравниш нас с терористи… Ние, които разкрихме и обявихме Хизбула за терористична организация. Имаме наградите на всички антитерористични служби в света. От камината на Белия дом до Версай в Париж, от Кремъл до Берлин, от Япония, Китай, Корея, навсякъде е свирен българският химн, та до Иран, когато съм бил аз там. И то по колко пъти!? И няма да забравя „Да, България“, когато водих при Меркел, колко бяха тогава доволни“, каза председателят на ГЕРБ.

Неговия вожд и учител Слави Трифонов, дали е знаел, когато ме е водил в Учин дол, да се изфука пред майка си и сестра си, че сме приятели, заедно с жените си бяхме, аз го возех. Майка му беше страхотна жена, и сестра му…, прекрасни хора. Единственият спор с него сме водили кой е от по-бедно семейство. Аз от Банкя или той от Учин дол. Тогава той знаеше ли кой съм? Когато си ходехме на рождени дни, по ресторанти, по кина години наред. Какво Ви става бе хора? Ето Ви властта! Взимайте я, управлявайте! Покажете кое е другото! Иначе ние нямаме претенции към вас. Не говорете такива глупости! „С терористи не преговаряме“, а като идвахте у нас, не бяхме ли терористи? Вие сте съучастници тогава и наказанието е едно и също“, посочи Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ призова опонентите да се държат така уважително, както той се държи към тях.

Petel.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече