събота, май 15, 2021

Борисов: Тъжен ден е днес и съвпада с национално предателство. Искат диктатура

В характерния си стил на говорене и управление Борисов продължава да ръси бисери.

Днес ГЕРБ заедно с БСП и ДПС блокираха работата на парламента. 

„Тъжен ден е днес и съвпада с национално предателство. За една шепа парички онези хора са предали Господа, а тези предадоха мечтите, очакванията на много хора. Всичко сме направили, но не им стига, искат диктатура, абсолютно мнозинство, но няма да го постигнат. Но ще ни вкарат в изключително тежка политическа криза. Това заяви на брифинг на МС, който се излъчва на живо във Facebook премиерът в оставка Бойко Борисов, предаде „България он ер“.

И допълни, че и при следващи избори няма да се получат разговори.

„По този начин, по който се насъскваме всички партии и на следващите избори няма да се седне да се говори. Всички са от едно котило – Таня, Мая и т.н.“, каза още Борисов.

Обичай врага си, е казано в Библията, цитира Борисов.

„Поредните им лъжи вече станаха факт. Никой не предложи план, всички се вторачиха да услугват на Радев, да му променят кодексите”, каза Борисов.

Премиерът в оставка връчи Плана за възстановяване на Томислав Дончев, пише БГНЕС.

„Благодаря на министрите, че сте толкова отговорни и понеже имаме проекта за Национален план за възстановяване, видяхме, че други планове няма. Възложихме на Дончев да започне консултациите със службите на ЕК с оглед окончателното изпращане на проекта по точка 1 в съответствие с изискванията на Регламент 24“, добави Борисов.

Предстои Планът да бъде одобрен от ЕК и от съвета.

Източник: Petel.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече