неделя, октомври 24, 2021

Борисов: Това е моделът „Радев“ – разруха, застой, епидемии, хаос. С юмрук ли ще вдига доходите?

Бойко Борисов за пореден път отправи критики към президента Румен Радев. Той го направи по време на пряко включване от шофиран от него автомобил по ремонтиран, но непуснат в експлоатация участък на автомагистрала „Хемус“. По думите му, пътят е готов, но не искат да го пускат, за да не се каже, че са го направили от ГЕРБ.

„Това е моделът „Радев“ – застой, хаос и разруха, епидемии изпуснати, без ваксинационнна кампания, провалена лично от Радев и неговите антиваксери. Сега затварят бизнесите, затварят всичко и казват – мерки. Ама мерките са парите на данъкоплатците. Вместо лятото да се ваксинира всичко масово… Няма нито един работник, Радев. Как ще вдигаш доходите, с кое – с юмрука и с това, че разпиля партиите? По нашето управление изпреварихме по доходи Румъния. Няма план за възстановяване, няма нищо. Застой и хаос – това донесоха Слави Трифонов, Радев, Тошко Йорданов. И какво ме коментирате днеска всички“, каза той. 

„Ще се пенсионирам щом направя Хемус. Щях да го направя до година и половина-две. Най-добрите полицейски акции в света съм направил, ордени в много държави съм получавал. Взеха и на Патриарха дори охраната… Шайката на Радев единствено ще бъде охранявана, от народната любов“, заяви още Борисов.

Petel.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече