вторник, ноември 24, 2020

Борисов в действие: Да свикваме с най-тежкото на коронавируса, овика медиите, че питат за президента (ВИДЕО)

Усилваме болниците, трябва да свикнем да живеем с коронавируса в най-тежкото му измерение. Като гледам опашките за Гърция, видимо се в добро здраве и с добри финанси. Това заяви премиерът Бойко Борисов, според който „всеки трябва да се пази така, сякаш има заповед“.

Няма държавен глава, при който да съм бил, неговите съветници да не му дават листче с техни фирми и искания да им бъде помогнато. „Единственото укоримо е да обвиняваш другите, а да казваш: „Аз съм девица“. Не само че не си, а …“, каза Борисов. И добави, че бил помагал на Бобоков, водил го зад граница, защото е български инвеститор в чужбина. Припомняме, че самият Бобоков потвърди, че е пращал SMS на премиера.

Борисов не отрече, че Бобоков му е писал SMS, но го видя като повече от нормално. „Не обичам да си пазя SMS-ите“, добави той и не пропусна да се заяде задочно с Васил Божков – „некои, които се мислят за мъже, си пазят SMS-ите“. И продължи, че „препратил SMS-а“ на кирилица до Божков.

„Ако е Борисов, вече е лошо. Не, това е истерия“, каза още премиерът. „Кажете си, не е лошо“, продължи Борисов. И се ядоса, че му задават въпроси по темата: „Ние показваме, те ме питат какво казал некой”, визирайки поредното „показно“ на завод. „Вие си го коментирайте – не искам утре да пише „Войната президент – премиер продължава“, завика премиерът.

„Не искат да гледат новите заводи“, оплака се Борисов от журналистите и определи това, че се интересуват от скандалите между прокуратурата и президента за „тяхна тема“. Вместо да се нападаме непрекъснато, най-добре да гледаме за благосъстоянието на хората. Мярката „60 на 40“ не може да продължава безкрайно, подчерта Борисов.

Източник: Actualno.com

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече