неделя, юни 26, 2022

Бойко Борисов: Властта няма да издържи, капанът е огромен (ВИДЕО)

„Капанът е огромен, ясно е, че няма да издържат. Нямаме никаква амбиция да влизаме в управлението, то не му и трябва на човек при тези заеми и какафония, която създават. Следващите как ще се оправят?“. Такъв въпрос отправи бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов от Сливен, където се срещна с актива на партията си.  

По думите му всяко следващо правителство влиза директно в техния капан. Спомнете си какво сме правили години наред, за да е в цветущо състояние държавата. Кофти е за показване, как да го покажеш. Ако тези продължат да управляват така, догодина няма да има усмихнат човек, а ще има списъци на Интерпол, смята Бойко Борисов. 

„Румен Радев не знае какво да каже, той е отчаян, убеден съм. Може да не се харесваме, но си обичаме държавата. Със сигурност не му е приятно това, което се случва, но понеже няма какво да каже за вчера обвини мен лично и правителството ми за самолетите Ф-16“, каза Борисов.

Той е убеден, че парламентът и правителството са успели да изберат най-хубавите изтребители Ф-16. 

Той посочи, че правителството много бодро говори за нулева толерантност за корупцията. „Асен Василев е все едно ранния Дянков, същите фрази говори. Защо енергийната комисия засекрети заседанието си за „Булгаргаз“? Господин Петков какво тайно имаше тази комисия“, недоумява Борисов. 

Той коментира списъка на премиера Кирил Петков до прокуратурата с шега и насмешка. „Ако това е съдебна реформа да си сложиш хора в прокуратурата, МВР, службите и накрая да извадиш от Google – сериозна работа. Жалко, че това отнема огромен ресурс от медийното време, за да не се дискутира това, което говорят хората. Ние искаме да помогнем на правителството, те пишат списък“, недоумява Борисов. 

Искаме да предупредим както преди 7-8 месеца предупредихме за Румен Радовата зима за цените и обедняването. Сега искам да предупредя, че ако тези хора продължат да управляват по този начин ще дойде следващият бюджет ноември месец, ще сме стигнали таваните на дълговете – има два варианти – да ги бият или да хванат самолета. 

Те не са куражлии да стоят като нас. Досега каквото сме предупредили все е станало, каза Борисов и добави, че понеже фактите не са лицеприятни за управляващите трябвало да има списък с новините. Разликата е от небето до земята в наша полза, посочи Борисов. 

Той подчерта, че активът на ГЕРБ трябва да бъде горд и с вдигнати глави от постигнатото. Кога един човек става стабилен – когато има или няма заеми, или когато трябва да връща на много хора?, запита бившият премиер.

Източник: Актуално

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече