събота, юли 2, 2022

Д-р Маджаров обяви колко струват добрите фалшификати на зелените сертификати

Фалшивите зелени сертификати се делят на два вида. Добри и лоши.

Ако зелените сертификати са много близки до оригинала, то те струват около 500 лева, но ако са от напълно фалшивите отпечатани зелените сертификати, вероятно са евтини, но не знам на кого са нужни. Това заяви председателят на Българския лекарски съюз д-р Иван Маджаров пред бТВ във връзка с вчерашната акция в столицата за издаването на фалшиви зелени сертификати.

Маджаров не знае къде се намира центърът, в който са открити издаването на фалшивите сертификати, но най-вероятно са членове на БЛС, ако са го правили. Ако се докаже, че има злоупотреби ще бъдат най-малкото санкционирани, закани се Маджаров. Има две страни  – този, който иска да получи недействителен сертификат и този, който е готов да му го предостави. Аз много пъти съм казвал, че ако някои представи фалшив документ за самоличност, знае предварително, че ще бъде наказан. Винаги ще се намери кой да направи такъв фалшив зелен сертификат, но няма да бъде санкционира, недоумява Иван Маджаров, цитиран от актуално.ком.

Според него, ако очакваме армия от 3800 човека в пенсионна възраст, които боледуват, да работят като млади хора, тези очаквания са нереалистични. Сега положението на бедстващите болници е по-тежко и изпитват големи трудности. Сигналите са, че болниците се справят все по-трудно, добави Маджаров.

Източник: Petel.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече