четвъртък, август 5, 2021

Дамски обувки за различни случаи – кои модели ще са модерни тази пролет

Пролетният сезон идва, а с него и новите тенденции при обувките. Макар мерките срещу COVID още да са в сила, излизането навън става все по-лесно. Ще се появят и различни официални и не чак толкова официални,но много приятни поводи, заради които си заслужава една жена да изглежда истински добре от главата до петите. Това включва всичко – от добре направената прическа до безупречно подбраните обувки според събитието. Но дали все още важат традиционните правила „дамски обувки на висок ток за официални случаи“ и „дамски кецове за спортните уикенди“? Нека видим.

Дамски обувки, подходящи за официални поводи

Дори един бърз поглед по снимките на звездите ще ни покаже, че най-предпочитаните официални дамски обувки всъщност са…дамските кецове.

От Дуа Липа до Мария Бакалова, че даже и Хелън Мирън, всички те приеха кецовете като абсолютно приемлива официална дамска обувка.

Разбира се, става дума за абсолютно безупречни бели дамски кецове със златисти, сребристи или други привличащи вниманието елементи.

Също както официалните дамски обувки, така и дамските кецове за официални случаи трябва да стоят в кутията си дока не дойде време да ги обуете. Иначе ще изглежда така, сякаш сте забравили да се преобуете след тренировка.

Дамски обувки на висок ток

Класическите стилето винаги ще носят короната, когато говорим за официални обувки. Те издължават силуета, помагат на жените да имат онази леко полюшваща се походка, която ги прави истински жени и повдигат самочувствието.

Изберете или в неутрален тон или ярки- червени, зелени, сребристи. Черните обувки „режат“ краката и са подходящи за официални поводи само ако са от лак.

Дамски сандали с каишки

За летните партита край басейна по-подходящи от високите обувки са сандалите с каишки около глезена. Те може да са и на малко по-нисък от 8 см ток, но не губят от елегантността си именно благодарение на дизайна си. Нежната прегръдка на каишката около глзена го прави наистина елегантен.

Дамски обувки за бизнес и ежедневни срещи

Сигурно няма да се изненадате, ако и тук кажем че фаворити този сезон ще са дамските кецове. За разлика от официалните, при ежедневните поводи кецовете може да са във всички цветове на дъгата, с големи отличителни знаци на марката, с екстра платформи и въздушни възглавници.

Кецовете се чувстват добре и в комбинация с по-строг блейзер и панталон, ако търсите златната комбинация за офис облекло.

Еспадрилите пък са най-доброто решение за горещите дни, в които трудно ще държите на краката си нещо по-тежко от джапанки. Все пак, етикетът в града повелява да не носим плажните си обувки, затова е по-добре да изберете еспадрили.

Те са леки и удобни, затворени на пръстите и на петите, абсолютно в унисон с градската среда. Големите брандове залагат на класическите цветове за еспадрили – бяло и черно, като има различни вариации на дебелината на подметката.

Не чакайте на топлите дни да ви изненадат неподготвени, а попълнете гардероба си с новите модели дамски обувки за различни поводи. Всички модели ще откриете на Answear.bg

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече