събота, август 8, 2020

Древно извънземно селище на Луната се вижда на СНИМКИ на НАСА

Конспиративни теоретици смятат, че са открили останки от древно селище на извънземни на стари снимки на НАСА

Преди 50 години човешки крак стъпи за пръв път на Луната. Нийл Армстронг предизвика бурни вълни от реакции, след като положи крак на повърхността на единствения естествен земен спътник и обяви, че „това е една малка крачка за човека, но голяма крачка за човечеството“. В мисията го съпътстваше астронавта Бъз Олдрин, като двамата прекараха няколко часа ходейки по Луната, предава Mirror.

Майкъл Колинс, който също е бил част от мисията, е останал в командния модул, докато все още са били в орбита. Аполо 11 с тримата астронавти на борда излита на 16 юли 1969 г. от Космическия център Кенеди във Флорида. На екипа му отнело 8 дни да стигне до заветната дестинация и да промени човешката история.

След финала на мисията множество снимки от лунната повърхност не спряха да биват разпространявани и до ден днешен. Те са основното „гориво“ на всички конспиративни теоретици, които се чудят има ли живот на луната и дали въобще хората са стигнали до там.

Една от най-необичайните идеи, които те имат, е че на тъмната страна на Луната е живяла древна цивилизация от извънземни, от които днес единствените следи са останки в различни форми. На някои от снимките се виждат скали с правоъгълна форма, където теоретиците смятат, че са живели извънземните.

Древно извънземно селище на Луната се вижда на СНИМКИ на НАСА
Снимка: НАСА

Понеже те също така смятат, че не са обитаеми от милиони години, те още вярват, че трагичен инцидент е заличил живота там. Един от тези вярващи казва: „Обектите имат отразяващи способности с правилни ъгли и структури. Някои от тях имат рефлектиращи бели покриви с отвори в тях.

Други теоретици смятат, че извънземен живот и до ден днешен живее на Луната. А някои твърдят, че са забелязали пирамиди по повърхността на спътника.

Източник: Fakti.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече