неделя, октомври 25, 2020

Емануил Йорданов: Заловеният младеж с кокаин в „Студентски град“ е най-малкото „колелце“ в целия механизъм

Трябва да поздравим полицаите за свършената работа по залавянето на кокаина в „Студентски град“, заяви в сутрешния блок на БТВ бившият вътрешен министър Емануил Йорданов. 

„Въпросните лица сигурно са разчитали на протекции, заловеният младеж е най-малкото „колелце“ в целия механизъм. Не разчитам на нови разкрития по горните нива на йерархията за дрогата“, каза още той, пише Novini.bg.

„За да има толкова голямо количество дрога и толова свободно складирано, се очаква че има голяма протекция“, разкри бившият вътрешен министър. 

„България е била само транзитна държава. Винаги са хващани големи пратки, тъй като България е само за междинна станция. Това количество е смущаващо, но ще се отриват и нови пратки“, коментира Йорданов. 

„Начинът и пазарът, на който се разпространява дрогата, определя и цената му. Кокаинът е най-скъпият наркотик, а ние не сме толкова платежоспособни“, смята бившият вътрешен министър. 

„Глупаво е точно в „Студентски град“ да се складират наркотици. Там наблюдението е по-сериозно“, завърши Емануил Йорданов. 

Източник: Petel.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече