вторник, септември 21, 2021

Ето кой е предложеният за министър-председател Пламен Николов

Президентът Румен Радев връчи преди минути мандата на предложения от “Има такъв народ” за министър-председател Пламен Николов.

Кой е Пламен Николов? Справка в сайта на парламента показва, че Пламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее английски; немски; руски. Депутат и в 45-ото НС.

Според информацията, публикувана на сайта на ИТН, Пламен Николов е доктор по философия на правото, политиката и икономиката на СУ “Св. Климент Охридски”. Има над 15 години опит в бизнес развитието и управлението на проекти, Генерален директор Европа, Близък Изток, ОНД и Африка, преминал през Мениджърски тренинг институт Сан Франциско, САЩ. Дългогодишен ръководител, мениджър с доказани бизнес постижения. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари.

Образование
– Klagenfurt Alpen-Adria Universitat, Austria
– СУ „Св. Климент Охридски“ Доктор по философия на правото, политиката и икономиката

Novavarna.net

2 Коментара
  1. Ник Барбов казва

    Кой е баща му? Има ли баща му корени в елита на БКП?
    Бил е в Мулти груп. Това направо ме отблъсква. Мерише ми на олигарх свързан с комунистите върхушка.

  2. Никола Барбов казва

    Предложеният Г-н Николов за премиер на Бг е интересен вариант, но съм въздържан. Много са ни лъгали! Трима от министрите на служебния кабинет, Асен Василев, Кирил Петков и не си спомням третото име, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да са новия кабинет ако бъдещият премиер иска да спечели народа. Тошко от ИТН да спре да се пъчи и подскача, че били спечели изборите, защото 25% от избирателите не са достатъчно да се чувствуваш всесилен.

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече