сряда, октомври 21, 2020

Господари на ефира: „Дискавъри“ пусна репортаж за АМ „Хемус“- Осмото чудо на света

„Българите са толкова внимателни строители, с афинитет към изпипването на всеки детайл, че строежът продължава вече 46 години.

За сравнение Хеопсовата пирамида е построена за 20 години“, казва водещият.

„Господарите на уеба“ излъчиха сатирично видео, посветено на постоянните хвалби на Бойко Борисов с със строежа на АМ „Хемус“. Неговата реплика, че „Дискавъри ченъл“ трябва да направи репортаж за строителството са вдъхновили забавното предаване на покаже как би изглеждал той.

Майсторски използвайки монтажа, авторите на пародията представят магистралите в България, построени от ГЕРБ, като световна атракция, които чужденците идват да видят. АМ „Хемус“ е обявено за Осмото чудо на света. Има дори и сравнение с най-известното от древните седем – Хеопсовата пирамида. „Българите са толкова внимателни строители, с афинитет към изпипването на всеки детайл, че строежът продължава вече 46 години. За сравнение Хеопсовата пирамида е построена за 20 години“, се казва в ироничното видео.

„Магистралата има само две активни ленти, но те са произведение на изкуството. Повечето магистрали по света са с обща дебелина на слоевете около два метра. По проект и тук е така. Но майсторите на тази фина и ювелирна изработка са успели да редуцират дебелината почти на половина“, продължава шегата на „Господарите“

В „репортажа на „Дискавъри“ има и много мнения на шофьори, които се „тълпят“ и чакат с часове само и само да видят Осмото чудо на света. Но не всичко е измислица. В шегата, която в един момент става доста горчива, има и реалното свидетелство на Наско Златинов, избегнал на косъм смъртта, след като парче от конструкцията падна и се заби в колата му в един от тунелите на АМ „Хемус“.

🎥🎞 Оказа се, че филмът на “Discovery” за личната магистрала на Бойко – “Хемус” вече е готов! 🛣 Приятно гледане 👇

Публикувахте от Gospodari в Четвъртък, 1 октомври 2020 г.

Източник: Petel.bg

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече