вторник, май 18, 2021

Идва втората дата с пет двойки, за която Ванга предупредила

Журналистът и приятел на Ванга – Сергей Кастарной хвърли света в шок по време на миналогодишната коледна програма на руската телевизия.

Привързан към детектор на лъжата, той разкри, че приживе Ванга му е споделила пророчество, според което през 2020 година светът ще бъде изправен през сериозен шок около две специфични дни. Това са дните, в които има натрупания на пет двойки – 22 февруари 2020 и 22 декември 2020. Тя обаче го помолила да не разкрива предсказанието, докато не му дойде времето.

Веднага след това участие той беше остро критикуван, че Ванга никога не е говорила с точни дати, въпреки това пандемията от коронавирус се разгърна точно около датата 22 февруари 2020.

Тогава Сергей Кастарнй разказа още, че Ванга е предрекла епидемии и внезапно избухване на война за настоящата година. „Епидемията може да е нелечима и да ескалира до много сериозни размери“, каза миналия декември журналистът. Една година по-късно изглежда пророчеството се е сбъднало – светът се бори с коварния коронавирус, а война избухна между Армения и Азербайджан.

„Ванга изобщо не се интересуваше от нумерология, но поиска да не разказвам тези неща, докато не им дойде времето. Те ще се сбъднат в един момент и може би ще преобърнат живота на цялото човечество“, каза миналата година по това време Кастраной, който още тогава беше убеден, че тези дати ще станат повратна точка за човечеството.

Според Кастарной Ванга предрекла още, че дни преди една от двете дати тъмнината ще скрие слънцето и наистина на 14 декември ни очаква пълно слънчево затъмнение, което за съжаление няма да може да се наблюдава от България.

Това слънчево затъмнение е особено, защото съвпада и с новолунието. Според астролозите това вещае ново начало.

Източник: Cross.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече