вторник, септември 21, 2021

Излезе официална информация за здравословното състояние на Шумахер

Излезе официално изявление, свързано със здравословното състояние на Михаел Шумахер. Легендата се възстановява вече близо 6 години от мозъчни травми, които лекарите в началото смятаха за необратими. Те бяха получени при ски инцидент в Алпите през 2013 г., предаде Gong.bg.

Сабине Кем, личен импресарио и дългогодишна семейна приятелка на фамилия Шумахер, излезе с изявление по темата.

„Здравето на Михаел не е публична тема. Няма да коментирам състоянието му в детайли. Искаме да запазим всичко около него в най-тесен кръг. Бих посъветвала феновете да не вярват на нищо, написано в медиите. Никоя от тях няма необходимата информация за това. Благодарим ви и от негово име за търпението и разбирането”, каза Сабине пред мeдиите в Швейцария.

Тя разкри още, че Шумахер е изключително чувствителна личност. Не харесвал изобщо да бъде в заглавията и е избягвал публични изяви и преди инцидента.
Мениджърът призова да не се вярва на никакви снимки, които „изтичат” в социални мрежи и по жълтите издания по света. Кем намекна, че фотоси на Михаел от възстановяването му не са излизали от имението в Гланд, където е той от близо 6 години.

Източник: Petel.bg

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече