събота, януари 23, 2021

Журналистът, видял постъпването на Шумахер в болница, проговори пред БТВ

Френският журналист, видял постъпването на Михаел Шумахер във френската болница „Жорж Помпиду“, даде ексклузивно интервю пред БТВ.

„Бяхме разбрали, че два пъти е пребивавал в тази болница и, като и двата пъти е бил докарван с хеликоптер, паркиран в малко парижко предградие. Естествено, много журналисти го чакахме там, но той така и не дойде. Аз обаче бях сигурен в моите източници на информация. В един момент видях някаква голяма суматоха в болницата. Бе доарана една особена количка. Не се виждаше пациентът – мека конструкция, сканфандър, не се виждаха тялото и лицето му. 10-ина души вървяха около количката. Едните бяха от болницата, другите видимо бяха охранители и докладваха информация на някого“, каза журналистът.

„Сцената продължи 20 секунди, аз бях на 10 метра. Освен мен там бяха и случайно попаднали хора, вкараха я в една зала по сърдечно-съдова хирургия. Трудно е да се прецени достоверността на разговора между сестрите, че Шумахер е в съзнание. Знаем, че това е третото пребиваване тук при професор Менаше, което означава, че става дума за процес“, коментира още той.

Източник: Petel.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече