вторник, май 18, 2021

Каракачанов: В sms-ите на задържаните на протестите са открити следните думи: Заслужава ли да ни бият за 100 лева?

Ударните групи, които нападаха по време на протестите са финансирани от определени икономически фактори, каза министърът

„В sms-ите на задържаните по време на протестите са открити следните думи: заслужава ли да ни бият за 100 лева?“ Това заяви министърът на отбраната Красимир Каракачанов по БНТ по повод протестите срещу правителството.  Каракачанов посочи, че на протеста има хора с политически амбиции. Ударните групи, които нападаха по време на протестите са финансирани от определени икономически фактори, каза министърът. „Оставка по време на икономическа криза и едно служебно правителство, през това време няма да има парламент, не се знае колко дълго ще остане служебното правителство…“, коментира Каракачанов и подчерта, че тези варианти не са добри за страната. По-доброто е да се търси диалог, допълни министърът.

Основният проблем е демографската катастрофа, подчерта той и посочи, че е необходима стратегия. БСП не може да си реши лидерския въпрос, а претендира за властта, подчерта още Каракачанов. В пет-шест градове организират протестите БСП, каза Каракачанов. Ние стимулираме туристическия бранш, сваляйки ДДС за бирата и виното, обясни Каракачанов.  Той заяви, ще се търси възможност да се запази ръстът на доходите. Ако обработваш  20-30 хиляди декара земя, е нормално да плащаш на държавата, обясни идеята на ВМРО Каракачанов едрите земевладелци да плащат данък. 

Източник: Kanal3.bg

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече