събота, юли 2, 2022

Костадин Ангелов предрече: Готвят се показни арести на бивши министри

„Сутринта ни се обадиха приятели, които работят в полицията. Казаха ни, че се подготвя такава операция – ще се използва текст от правилника, при който НС уж не заседава, за да може председателят на парламента да издаде разрешение за сваляне на имунитета на някои от народните представители”, заяви Костадин Ангелов от ГЕРБ по Нова телевизия на протеста на ГЕРБ пред ГДНП. „Разбира се това ще са бившите министри от правителството на ГЕРБ, за да могат да бъдат извършени такива показни милиционерски акции”, каза още Ангелов.

„За имена не е ставало дума, но очакваме тези имена да бъдат родени от Лена Бориславово, чрез нейната антикорупционна търсачка. Питайте г-н Минчев дали е правено такова искане към него”, добави той. 

Припомняме, че преди два дни стана ясно, че според Главна дирекция „Национална полиция“, има данни за евентуално извършено престъпление от двама бивши министри на здравеопазването в периода от началото на април 2020 година и началото на месец октомври 2020 година и от директор на държавна компания във връзка с проекта за Национална детска болница. Здравни министри в посочения период бяха Кирил Ананиев и проф. Костадин Ангелов.

Източник: Actualno.com

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече