сряда, януари 27, 2021

Марта Вачкова: Това ще е последен сезон на „Откраднат живот“

Българската актриса Марта Вачкова, която зрителите обикнаха като сестра Жекова, разочарова феновете на медицинската драма „Откраднат живот“, като обяви, че с колегите си в момента заснемат последния сезон на поредицата.

Само преди две седмици щракна клапата на десетата порция серии. Снимките се провеждат и сега при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, като пред „Монитор“ актрисата Диана Димитрова отбеляза, че носенето на маска не представлява никаква трудност за екранните лекари, които вече се чувстват като професионалисти от тази гледна точка.

Подробности за историите в новите епизоди все още се пазят в тайна. Очаква се обаче да се продължи и сюжетната линия, свързана с новия коронавирус, която стартира на финала на девети сезон. „Всичко, което правим, е свързано с това да бъдем честни към обстоятелствата и към всичко, което ни застига“, каза продуцентът Евтим Милошев във връзка със старта на снимките.

Очаква се след приключването на „Откраднат живот“ той и Любо Нейков да преместят фокуса си върху друг проект – българо-турски игрален филм за невъзможната любов на Мустафа Кемал Ататюрк с българката Димитрина Ковачева, идеята за който даде Вежди Рашидов.

Източник: Cross.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече