неделя, май 9, 2021

Национален ‘Поход на семейството’ е планиран в няколко града днес

„Национален поход за семейството“ ще се проведе днес в пет града – София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе. Събитието ще започне едновременно във всички градове – 17.30 ч.

По същото време в столицата се провежда традиционният годишен парад в защита на правата на ЛГБТ хората – София Прайд.

Походът на семейството се провежда за втори път. Имаше го и миналата година. Участниците заявяват, че се застъпват за  традиционните семейни ценности и гражданския съюз между мъж и жена.

В София походът започва на площад „Независимост“, после шествие ще тръгне към Съдебната палата, по бул ‘Витоша“ и ще приключи пред НДК.

Източник: Offnews

1 Коментар
 1. Людмил Трифонов казва

  Правото на ЛГБ… хората е както на всички пациенти само едно: да могат да се лекуват и да преминават последоваятелни процедури на рехабилитация. След стабилно нормализиране на психичния статус те придобиват правата на гражданите на съответната ържава.

  Страдащите от сексуални перверзии – кодирано наричани от шизолибералите ЛГБ… са пациенти с психопатия, както и който и да си приказва други глупости. Заболяването е инфекциозно и е напълно излечимо, но терапията – макар и твърде евтина – за сега е продължителна.

  Нима по аналогия на този случай ще трябва да правим и „паради“ на пациенти с туберкулоза, проказа, системен лупус и пр. хронично протичащи заболяваия ?

  Със състоянието на тези пациенти се спекулира. Една от основните идеи на Евгениката – сега прилагана от имперския финансов елит – е разрушаване на нормалното европейско семейство, в което се раждат и възпитават деца и предизвикване на остър демографски срив. На разчистените по този начин територии се планира създаване на малочислена (200-300 млн) Глобална империя за лично ползване от малък „богоизбран“ имперски елит. Този процес се улеснява от самите пациенти, поради патологично засягане на мисловните процеси и патологични изживявания като „здрави“, „модерни“, нови и пр. човеци.

  Такава идея за срив на популацията се прокарва от елита и чрез „джендър идеологията“, предназначена да възпитава от малки и да формира кастрати, феминизирани и пропагандно дрогирани индивиди от „социален пол“, които нямат нагласи за семейство и деца.

  А след като обществото се педеразира и джендероса и това умишлено увредено бездетно поколение застарее и измре, след него какво ще остане ? Нищо повече от остатъци от налудни приказки и лайна.

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече