четвъртък, октомври 29, 2020

Общински съветник разкри кои са гласували ЗА запазването на заплатите си от 4000 лева

Общинският съветник в София Иво Божков разкри, че преди малко е било гласувано запазването на заплатите от 4000 лева в надзорните съвети на три общински дружества. Той уточни и кои партии са подкрепили това и кои не.

Ето и постът му във фейсбук: 

Току що, всички 31 общински съвтника на ГЕРБ, СДС и псевдопатриотиите гласуваха ЗА запазването на заплатите си от 4000 лева в надзорните съвети на три общински дружества (извън заплатата на общински съветник от 1100лв). В предстоящият период на икономическа криза след края на извънредното положение, точно ние ще сме най-незасегнатите от българското общество. За морал няма изобщо да говоря.

Предложението на 6тимата бъдещи представители на Демократична България в тези бордове, заплатите на 31 съветника в тези бордове да се равняват на една минимална работна заплата беше отхвърлен.
Аз, както знаете съм отказвал и ще отказвам включването ми в тези бордове, защото знам, че няма мнозинство в предишния, но за съжаление и в този СОС, за намаляването на тези възнаграждения. Уви това е мнозинството на общинските съветници.

Единственото, което мога да кажа е да мислите повече на следващите местни избори и най-вече да изразите коментара си относно това решение като споделите тази новина и се обърнете директно към 31 съветника от ГЕРБ, СДС, ВМРО и АТАКА гласували против това предложение, знаете ги кои са…

Източник: Petel.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече