вторник, септември 15, 2020

„Пенков, Марков и партньори“ с 3 отличия TOP-TIER FIRM в престижната класация на The Legal 500

11 представители на адвокатското дружество са препоръчани в престижния списък

16 април 2020 г., гр. София – Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори” бе отличено с почетен приз TOP-TIER FIRM в 3 области на практиката за България –„Търговски, корпоративни и сливания и придобивания“, „ЕС и конкуренция“ и „Недвижими имоти и строителство“ на The Legal 500 Europe, Middle East & Africa 2020. Престижната класация анализира възможностите на адвокатските кантори по целия свят и отличава най-добрите сред тях. Отличията на фирмата се основават на успешния бизнес подход и изключителните правни практики

Водещата правна фирма „Пенков, Марков и партньори“ и членовете на нейния екип са отличени в редица други категории. Класирането препоръчва кантората в 6 области на практиката – „Банкови, финансови и капиталови пазари“, „Решаване на спорове“ „Енергия и природни ресурси“, „Здравеопазване и науки за живота“, „Интелектуална собственост“ и „ТМТ“. За пръв път адвокатите Николай Цветанов и Милена Гайдарска са включени в елитния списък „Водещи специалисти“, а адвокатите Асен Апостолов и Атанас Вълов са класирани в списъка „Изгряващи звезди“. 

„Да бъдем отличени в престижната класация на The Legal 500 EMEA сред компании от цял свят е изключителна чест за нас. За пореден път успяхме да затвърдим позициите си на безпрецедентни лидери в сферата. Тези отличия са доказателство за това как нашите корпоративни ценности, иновативни бизнес практики и целеустременост ни водят само към успех. Гордеем се с всички колеги, отличени в класацията и вярваме, че скоро и другите адвокати от фирмата ни ще присъстват в престижния списък“, коментира Владимир Пенков, председател и старши съдружник на „Пенков, Марков и партньори“.

11 са към момента адвокатите от дружеството, които са препоръчани в различни сфери от практиката в рамките на The Legal 500 ЕМЕА. Пълния списък с отличията на кантората може да откриете ТУК.

Класацията на The Legal 500 ЕМЕА се основава на поредица от критерии от областта на практиката, сред които се търсят най-авангардните и иновативни съвети на корпоративния съвет. Изследванията на The Legal 500 ЕМЕА са базирани на обратна връзка и препоръки от над 300 000 клиенти по целия свят, становища на адвокатски кантори и интервюта с водещи частни адвокати в практиката и екип от изследователи, които имат ненадминат опит на юридическия пазар.

Източник: Автора

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече