сряда, юли 8, 2020

Пиарът на премиера към Божков: Съжалявам, че помните избирателно. Не е мъжко!

Пиарът на премиера Бойко Борисов – Севделина Арнаудова, отхвърли атаките на хазартния бизнесмен Васил Божков от сутринта. В отговора си до OFFNews Арнаудова потвърди за срещи с Божков и за познанството на членове от семейството й с него. Но намекна, че предлагащият е бил самият Божков.

Ето пълния отговор без редакторска намеса:

„От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълнение на служебните ми задължения и заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а от десетки медии.

Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях доскоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.

И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от вас, Вие предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината. Вярно е, че беше отдавна, преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната – в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала – главен изпълнителен директор на бТВ. 

И Вие#БъдетеЗдрав“

Източник: Offnews

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече