четвъртък, май 28, 2020

Пол Маккартни и конспиративната теория, че е умрял на 28 г.

Мислеше ли 27-годишният Пол Маккартни, че неговото възрастно аз все още си мисли за Abbey Road? Запитан този въпрос, музикантът отговаря без да се замисля: „Младият Пол щеше да е радостен да чуе, че е доживял до толкова години.”

Оказва се, че Маккартни не е вярвал, че ще навърши 28 години, камо ли 77 г.  В интервю за The Radio Times по случай 50-тата годишнина на  Abbey Road, цитиран от 
dnes.bg, той казва:

„Както много други хора, аз си мислех, че ще умра на 28 години. Което няма нищо общо с номера на колата от обложката.“

Култовата снимка на пресичащите The Beatles години наред е подхранвала конспиративните теории, че Пол е мъртъв и е подменен със свой двойник. Според множество хора обложката съдържа доказателства, че Маккартни е загинал в инцидент преди албумът да бъде издаден. Едно от тези доказателства е именно номера на VW Beatle  – 28, възрастта, на която трябвало да е Пол „ако беше жив“.

Маккартни разкри, че няма физическо копие на нито един от всички 23 албума, които The Beatles издават.

„Винаги съм си мислел, че трябваше да запазя поне една плоча от всичко, което произведохме, но бях прекалено зает да живея“, казва той.

Съвсем наскоро Маккартни коментира и Brexit, наричайки го „пълен хаос“.

„Като много британци и аз не знам какво точно се случва. Референдумът вероятно беше грешка. Сега не съм сигурен, че някой въобще знае какво да прави в тази ситуация. Но мисля, че ще се справим. Винаги го правим. Достатъчно стар съм за да помня, как боклукът беше по улиците и как хората не можеха да бъдат погребани, защото гробарите излязоха на протест. Тогава времената бяха ужасни, но ние се справихме. И сега ще се справим. Това е един хаос и ще бъда много облекчен, когато приключи“, заяви Пол пред BBC Newsnight.

А пред  The Radio Times Маккратни заяви, че той и останалите трима от Ливърпулската четворка винаги са харесвали кралицата, защото „винаги, когато всичко се разпада, тя е лепилото, което ни държи заедно.“

Източник: Petel.bg

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече