вторник, септември 21, 2021

Рашков забранил на катаджиите да се крият в храстите

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков е забранил практиката с криещите се в храстите катаджии със заповед от юни.

За това съобщава бившият депутат от Реформаторския блок адв. Петър Славов, който е получил от министъра отговор на свое писмо.

В кореспонденцията Рашков го уверява, че за да се прекрати опасната практика на изскачащи от храстите катаджии, е разпоредил и служителите, и служебните автомобили да са на видимо за шофьорите място. Министърът е наредил още да няма „безцелни проверки“, в които се търси някакво дребно нарушение на водача, ако той видимо не нарушава правилата на пътя. Разпоредено е още шофьорите, които създават риск от инциденти за колоната, да бъдат извеждани от потока, както и полицейските служители да се отнасят с уважение към гражданите при проверка.

„Най-после успяхме с Мартин Димитров (депутат в сегашния парламент) и аз самият (практикуващ адвокат) да се преборим порочната практика на ‘криещи се в храстите’ служители на КАТ да бъде прекратена“, написа във фейсбук профила си Славов и публикува отговора от Бойко Рашков.

https://www.facebook.com/190741571096581/photos/a.190987794405292/1830191903818198/?type=3

Източник: OffNews

Подобни публикации

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече