неделя, март 7, 2021

Разследват Борисов за безразсъдно шофиране (ВИДЕО)

Става въпрос за ситуацията, при която премиерът караше в джипа си здравния министър проф. Костадин Ангелов, директора на „Пирогов” проф. Асен Балтов и охранител на НСО

Официално Софийска градска прокуратура прави проверка на премиера Бойко Борисов – заради потенциални нарушения на Закона за движение по пътищата. Конкретно – неспазване на маркировка и застрашаване с действията си движението, спиране на непозволено място на магистрала. С това се похвали гражданско движение „БОЕЦ“ в своя блог.

Става въпрос за ситуацията, при която Борисов караше в джипа си здравния министър проф. Костадин Ангелов, директора на „Пирогов” проф. Асен Балтов и охранител на НСО. Видеото беше излъчено в профила на Борисов във Фейсбук, като в един момент охранителят хвана волана, тъй като Борисов не следеше пътя, докато обясняваше на Балтов и Ангелов как изглеждал „стария път”, за сметка на новопостроената магистрала.

„Борисов приема шофирането на джипката, като демонстрация че той „кара кораба“. Всъщност шофирането му е, като управлението му – незаконно, некадърно, и опасно“, категорични са от „БОЕЦ“. От движението посочват, че срещу Борисов има три активни проверки по техни сигнали, но няма резултат – затова „трябва да отстраним мафията от властта и да отпушим съдебната система“, казват от движението.

Източник: Fakti.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече