петък, октомври 30, 2020

Служител на ТВ7 разкри двуличието на „звездите“ Войкова и Манолова

На редакционната поща на BPost.bg се получи писмо от служител на TV7 във връзка със събитията в телевизията през последната седмица.

Публикуваме пълния му текст:

„Дойде време някой да каже истината за тези колеги от ТВ7, които сега не спират да показват настървеността си към Николай Бареков. С възмущение искам да кажа за тези, които бяха храненици, когато Бареков беше шеф в телевизията.

Тези, които бяха привлечени от него и Жени Павлова, а именно Валя Войкова и Юлия Манолова. Валя със заплата от 7 хиляди лева, а Юлия беше тази, която дойде от БНТ за три пъти повече пари – 3 500 лв., а после знаем, че е взимала дори 4 500 лв. Жени Павлова доведе всички от БТВ, които бяха ненужни и те си повярваха, че са голямата работа.

Тези две колежки, точно те – Валя и Юлия, не спираха и да пишат смс-и на лична основа именно на Бареков, а и са си просили уроци по бокс. Това го знаем не един и двама колеги. Тези двете сега се обръщат много странно, очевидно насъскани от някой, който има зъб на Бареков и си е правил сметка, че го държи на къса верижка, а сега да опере пешкира за всичко, което се случи с нас през изминалите дни.

Същите бяха пратени на обучение в Атланта, а тогава се пускаха да пишат смс-и на Бареков и коя от коя гледаше да е по-атрактивна. И кака Лара, която беше извадена от „гроба“, тя също може да се похвали с отлична заплата, за която в БНТ само можеше да мечтае. Въпреки че Жени Павлова не беше съгласна с идването на Лара Бериану, Бареков й даде шанс, а сега тя хули по него. Как така стана това двуличие? Много интересно?

В коридорите, а и не само, всички знаят, че именно Бареков е отказал да поднови договора на Емил Кошлуков, който е взимал 30 хиляди лева, а след това не е ясно от къде си е взимал парите.

И друга любимка – Диана Радева. Е, как пък не се спря? Точно тя, която беше направила онова нелепо, подмазваческо интервю с Борисов, когато всички се смееха на самата нея, за използването на декора на CNN.

След като Бареков направи Радева водещ на сутрешния блок и стана много удобно изведнъж, да се лее от екрана и да бъде все в компанията на едни и същи гости. И всичко това срещу заплата от 4 500 лв. Откакто Бареков си тръгна, тя закърня и няма направен и един запомнящ се репортаж, да не говорим за силно интервю в студио.

Беше пълно със служители като мен, които уважаваха Бареков, защото той спазваше йерархията, беше борбен, имаше хъс и това зареждаше всички. Ние сме тези, които взимахме по 900 лв. заплата, но имаше какво да ни мотивира. Има продуценти, които и до днес са му верни, бяха на 700 лв. и ги остави с далеч по-малко увеличение в сравнение с космическите заплати на прехвалените „звезди“.

Да не забравяме,че по времето на Бареков ТВ7 беше силна и биеше в рейтингите Нова телевизия и БТВ, а сега сме като кабеларка.

Ето и други любопитни неща. Не е за разказване какви пари се изляха за любимците на Цветан Василев – Мартин Карбовски и двете бивши директорки Евелина Колева и Десислава Тошева. За тях двете се знаеше, че май играят и ролята на любовници, а едната дори е имала скандал със съпругата на Цветан Василев.

След като Бареков напусна телевизията, есента на 2013, всички от неговия екип – продуценти и репортери бяха уволнени. Тогава, Мария Календерска, която беше на подчинение на Бареков, се спаси поради природния факт, че беше бременна. Тогава беше помолена просто да си вземе отпуск и всички знаехме за това.

Работейки всеки ден с тези хора, аз се питам – чии са, чии поръчки изпълняват? Кой дърпа конците на тези кукли (водещи), които всеки път канят Румен Петков, Реформаторският блок, Ангел Джамбазки и дори Ангел Славчев в студиата на ТВ7.

Не, не ме е страх от нищо. Аз ще работя за телевизията, но когато виждам двуличие и атака към този, който ти е давал хляба, не мисля, че е редно да бъдат такива. Те да се замислят, когато го прочетат това. Това е самата истина.“

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече