петък, юни 18, 2021

Томислав Дончев: Фурмите ги дадохме на хора в нужда

Направихме организация отпуснатите фурми да бъдат дарени и да достигнат до граждани, които биха ги ползвали. Не мога да кажа какво количество медицински консумативи трябваше да получим, а вместо това получихме фурми. Защото се занимавате с начина на разпределение на въпросните фурми, ако са продадени, откъде мога аз да знам. Питайте господина (бел. ред. шефът на „Градус), аз си спомням много по-добре, защото имам добра памет, че беше създадена организация по разпределението на фурмите за граждани и социално слаби хора в нужда на въпросната храна. Аз не обичам фурми, но те са питателна храна. 

Така Томислав Дончев коментира скандала с 12-те тона фурми, които България получи като дарение от Дубай, вместо очакваните 15 тона медицински консумативи. Преди дни пък шефът на „Градус“ Иван Ангелов каза, че това, което са дали на Дубай, е върнато чрез фурми и от тях те са възстановили парите и са на печалба.

Няма значение какво говори този господин. Аз съм голям човек и не очаквайте да импровизирам. Или господинът е направил грешка, или има някакви други фурми. При бартер между двете страни не може да има печалба, за всичко останало трябва да питате господина. При даренията няма печалба, каза още Томислав Дончев.

Източник: Petel.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече