сряда, април 1, 2020

ВиК услуги от VIKHELP – кога да се възползваме от тях

Често пъти ни се налага да потърсим услугите на опитен водопроводчик, който да се заеме с ремонта на ВиК системата. Много е важно да попаднем на надеждно техническо лице, което да ни изненада с добри резултати, наместо да влоши още повече нещата… Истината е, че често пъти се получава именно това – ситуацията става още по-сложна и неприятна, наместо да се разреши по възможно най-добрия за всички начин! За да не се сблъсквате с подобни проблеми, се уверете, че сте наели опитен и квалифициран водопроводчик. Ако трябва и поизчакайте малко, за да не съжалявате след време за неправилно взетите от Вас решения!

ВиК услуги София – къде да ги намерим на добра цена

Не само ниската цена е определяща за това дали ще наемем дадена фирма в София или не. Важно е да се натъкнем и на достатъчно голямо разнообразие, че да имаме възможността да поправим всичко, което трябва да бъде поправено, когато става дума за ВиК инсталацията. Преди да платите за каквито и да е ВиК услуги София, се уверете, че можете да се възползвате от различни по вид водопроводни ремонти дейности, имащи за цел да приведат отново в изправен вид ВиК инсталацията:

 • Смяна на щрангове;
 • Смяна на водомери;
 • Смяна на радиатори;
 • Откриване и премахване на течове;
 • Други полезни ВиК услуги.

Много зависи в какво точно се състои проблемът. Ако той е незначителен, но все пак трябва да се отстрани, за да не се стигне до по-сериозни аварии, да, можете и да се пробвате като водопроводчици. Но това съвсем не е желателно, ако става дума за наличието на сериозен теч, който трябва да бъде открит и премахват само от вещо лице! В подобни ситуации, най-важното което трябва да направите, е просто да задействате процедурата по премахването на теча навреме. В случай, че се забавите, е много вероятно ситуацията да се усложни, замесвайки и съседните домакинства…

Кога да се обадим на водопроводчик

Много хора наемате такъв специалист за щяло и нещяло. Не можем да кажем, че това е съвсем правилно, но със сигурност бихме могли да потвърдим, че всичко, което е свързано с ВиК инсталацията, е от значение. Голямо значение! Ако например от известно време кранът в банята капе, е по-добре да повикате добър водопроводчик да инспектира проблема, отколкото да се опитвате сами да поправяте каквото и да било. Това важи най-вече за онези, които си нямат и идея как е устроена ВиК системата, също както и какво е нужно, за да работи тя безупречно…

В общи линии, е добра идея да повикате ВиК фирма, занимаваща се с извършването на различни по вид водопроводни услуги, когато:

 • Сте забелязали, че в дома Ви има нетипична влага, която оставя следи по стените, пода и тавана;
 • Сте констатирали, че е време да смените бойлера, или радиаторите;
 • От известно време кранчето капе, или от сифона изтича вода;
 • Тръбите (щранговете) са вече твърде стари, а по тях има следи от корозия.

Факт е, че причините да се обадите на най-добрата в града фирма, могат да са и коренно различни, но какъвто и да е поводът, който Ви е навял на мисълта да наемете опитен специалист, не се бавете с взимането на адекватни мерки!

Ремонт на радиатори

Напоследък, все повече и повече хора решават да се отопляват с радиатори през зимните месеци. Смеем да твърдим, че това е решение е едновременно бюджетно и ефективно, а резултатите са повече от задоволителни:

 • Нормална влажност в помещенията;
 • Поддържане на оптимална стайна температура;
 • Ниски сметки за ток;
 • Висока производителност;
 • Красива домашна обстановка.

Преди да закупите нови радиатори за жилището си, помислете как ще ги монтирате. Ако имате стари, които трябва да бъдат премахнати, то процедурата се усложнява още повече, като в този случай ще Ви е нужен сръчен водопроводчик, който да Ви подкрепи в това начинание. Или дори изцяло замести!

Ако решите да наемете професионална ВиК фирма в София, се пригответе да бъдат извършени следните видове ремонтни дейности:

Смяна на радиатори
Оглед; Подробна инспекция на мястото;
Източване на водата от системата; Източване на абонатната станция от страна на Вик фирмата;
Демонтаж; Извършване на демонтаж на старите радиатори, следвайки изготвения план;
Монтаж; Избор на радиатори и тяхното монтиране;
Допълнителни дейности; Поставяне на китове, термоглава, термовентил и др.;
Автоматичен обезвъздушител; Монтиране на автоматичен обезвъздушител, което е задължително при смяната на радиатори.;
Други дейности. Вие като клиенти няма да имате повече ангажименти след извършването смяната на радиаторите.

Процедурата по смяната на радиатори е трудоемка и свързана с редица важни поддейности, които трябва да се извършват последователно и съобразно общото състояние на ВиК системата. Малцина са онези, които са в състояние сами да се справят с тази задача, колкото и да им се иска да могат да направят това… Но за да сте на 100% сигурни, че новите Ви радиатори (алуминиеви или панелни) ще бъдат монтирани както трябва, най-добре се насочете към ВиК фирма, която се отличава от останалите с добра обратна връзка от страна на клиентите. Само така ще сте сигурни, че ще доведете нещата то техния положителен край.

VIKHELP

VIKHELP е фирмата, която Ви препоръчваме да наемете, не само когато е дошло времето да смените старите радиатори, ами и когато Ви се налага да се справяте с всякакви други водопроводни проблеми. Това място ще Ви изненада не само с богато разнообразие от полезни водопроводни услуги, ами и с професионално обслужване, което е допълнено и с ниски цени. Без значение в какво точно се състои ВиК повредата, екипът на VIKHELP ще Ви окаже нужното съдействие, а водопроводната система отново ще заработи както трябва!

Много от жителите на София предпочитат ВиК услугите на VIPHELP, защото те са най-вече:

 1. Специално създадени за нуждите на съвременния българин;
 2. Бюджетни и съобразени с доходите за страната ни;
 3. Ефективни и бързо изпълнявани;
 4. Резултатни и гарантиращи добрите резултати.

Повече няма нужда да се чудите на коя ВиК фирма да се доверите. Днес намерихте едно отлично решение, от което е добре да се възползвате колкото се може по-скоро. Или поне, когато е налице водопроводен проблем, който желаете да разрешите час по-скоро! Колкото по-рано осъзнаете важността на добре работещата ВиК система, толкова по-малък е рискът от сериозни аварии. Успех!

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече