неделя, ноември 29, 2020

Второ наше министерство е затворено заради служителка с коронавирус

Министерството на регионалното развитие и благоустройство ще бъде затворено за два дни, тъй като служителка от администрацията е заразена с коронавирус, съобщи NOVA

Жената отишла на преглед и при тестуване пробата се оказала положителна. Работата в МРРБ обаче няма да спре, а ще премине на дистанционен режим. В сряда и четвъртък сградата на министерството ще бъде дезинфекцирана изцяло. Ще бъде направен план за тестване на всички служители.

На въпрос дали е установен броя на контактните лица, Аврамова заяви, че всички ще бъдат тествани. Температурата на служителите се мерят ръчно, имаме и термо камера, както и дезинфектанти, подчерта тя и добави, че са взети всички необходими мерки. Това е второто министерство, което затваря за дни заради коронавируса.

Преди седмица хигиенитска от екоминистерството даде положителна проба за COVID 19. Докато траеше дезинфекцията в сградата на ул. “Мария Луиза”, служителите работеха в подземната част на министерството, която има собствен вход и всичко необходимо за изпълненията на задълженията.

Източник: Novavarna.net

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече