неделя, септември 20, 2020

Явор Дачков: За Влади Горанов трябва минимум доживотна присъда

Финансовият министър е виновен за източването на лични данни от НАП, заяви Явор Дачков пред „Евроком“, цитиран от Булнюз. Ако Нено Димов го затвориха за източването на язовир в Перник, за което няма никаква вина, освен, че ведомството му носи името „води“ в заглавието, и което източване е премълчавано предизборно от местната управа на ГЕРБ.

Минимум до живот 🙂

Гешев вече е център на власт, който е по-силен от Бойко Борисов, а до седмица-две сигурно ще излезе и социология, която ще покаже, че е най-одобряваният пич в републиката. Сега да му мисли Иво Прокопиев, защото логиката подсказва, че ще има реципрочен удар – бием по Нено Димов, който затвори кранчето на зелените грантаджии и им спря проектите по държавни поръчки и поради тази причина го хейтят всички зелени мошеници от умнокрасив тип, който няма политически гръб и в този смисъл е лесен за отстрел, за да ви затворим устата и да отчетем борбата с корупцията. Ще ударим и вас, за да нямате какво да кажете, защото сме принципни и удряме всички. Мисля, че освен Иво Прокопиев, и Бойко Борисов трябва да е притеснен от тази нова властова конфигурация. Под американски надзор от Охайо. Важен факт и новина, която мина между другото. Това на практика е американски правосъден борд и инструмент за политически диктат. И не на последно място – след този арест нито един читав и нормален човек никога няма да се навие да става министър и да управлява, неуправляема тълпа. Властта е система, а не лична прищявка.

Министърът подписва документи, които физически не може да прочете, а работата на администрацията му е да ги подготвя и грижи за тях. Ако цял язовир може да се източи от троглодитите в Перник, а водата от него да изтече в земята, защото от половин век не са си сменили тръбите, никакво министерство не може да им помогне. Властта в България е слаба, защото никой не вярва в нея и в отговорностите, които носи на своето властово ниво. Да те управляват българи е неприятно. Но да управляваш българи е истински кошмар. 

Източник: Petel.bg

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече