четвъртък, юни 17, 2021

Загиналото в аквапарка в Приморско момче щяло да е абитуриент догодина

Аквапаркът в Приморско, в който загина 18-годишно момче, продължава да работи и след трагичния инцидент, съобщи БНТ. Полицията ще извърши повторен оглед на водната пързалка, на която стана злополуката. 

Родителите на загиналото момче научили от негови приятели за злополуката. Казаха ни, че са се ударили глава с глава с неговия приятел, после, че е паднал от два метра… Спасител го е изнесъл от улея, може той да го е увредели, обясняват Ружа и Галин. 

Ако е имало човек отгоре на пързалката, който контролира движението, това нямаше да се случи,
казаха пък приятели на загиналия Станислав Гонев по бТВ. Той учел в гимназията по строителство в Стара Загора, догодина щял да е абитуриент. 

Двамата младежи, които се сблъскват на пързалката, са от Стара Загора. Били са на квартира в Китен, но идват в Приморско при свои приятели, за да отидат в аквапарка. Там се спускат по една от най-екстремните атракции – пързалката цунами, но се сблъскват в средата на улея. И двамата получават тежки наранявания, но на път за болницата, едното умира. 

Другото момче е прегледано и освободено за домашно лечение. Иззети са видеозаписи от камерите в аквапарка, разпитват се свидетели. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Източник: Offnews.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече