петък, юни 18, 2021

Занимателен летен лагер в планината

Лятото – любимият сезон на всички деца. Топлите месеци не само се свързват с почивка, но и със забавления и игри. Освен време за тези любими занимания на децата, това може да бъде перфектна възможност за нови запознанства, развиване на различни умения и придобиване на нови знания. Родителите са изправени пред тази задача – как да съчетаят полезното с приятното. Тя не е лесна и е от голямо значение. За радост детски летен лагер ЛъкиКидс може да съчетае двете неща, а и още куп други.

Това е Международен детски лагер, който се провежда в Банско. Предназначен е за деца между 5 и 15 годишна възраст, като най-малките (на 5 и 6) трябва да бъдат с придружител. Той е мястото, където вашето дете може да развие знанията си по английски, да спортува и да оползотворява ляната почивка. Също така ще може да изгради нови контакти и приятелства.

Банско е курортен град в планината, който привлича туристите с чистия си въздух и красота. В него децата ще имат нови и разнообразни занимания.

Настаняването е в един от най-хубавите хотели в България – апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. Изключително луксозен и уютен, също така и безопасен за малчуганите.

Лагерът включва интерактивно обучение по английски език, без значение какво е нивото на този чужд език на вашето дете. Специалисти са разработили много интересна занимателна програма, която подпомага лесното усвояване на нови знания, а и в приятелска среда ученето е по-забавно.

Предвиждат се 4-часови занимания по английски език на ден като те са под различна форма. Едната от тях е изготвяне на проекти по предварително зададена тема. Всяка смяна на лагер има основна тема, а съответните нива – подтема. Така децата се стимулират и извличат сами полезна информация. Разбират реалната функция на съвременните технологии.

Учителите детайлно обясняват как се изготвят презентации. Обучаваните трябва да разграничават достоверните източници и да се научат да ги използват правилно.

учене

Това обучение гарантира придобиването на нови знания и в други направления. Като започнем от мулти националности, преминем към настолни и компютърни игри, 7-те чудеса на Света, олимпиади, Космоса и нашата Вселена и достигнем до изкуство.

Като фон най-често звучи класическа музика, която има за цел да подпомогне процеса. Тя успокоява децата и ги държи в кондиция.

В помощ на тези занятия се явяват големите интерактивни зали в хотела, които са снабдени с необходимата техника и условия. Целта е децата да са стимулирани и да покажат индивидуалните си качества и умения и да ги надградят, да развиват интересите си и да са по-информирани за тях.

Един ден от седмицата е по-специален. В него всички си вземат почивка от технологиите и прекарват времето в планината. Прави се преговор на наученото, за да се затвърди наученото.

Също така децата имат възможност да се докоснат до конната езда, което им влияе много позитивно. Имат време за игри като футбол, федербал или пейнтбол. Техните преподаватели са там и следят за безопасността и уважението между лагерниците.

Може да се организират пикници или походни в планината. Хотел Лъки Банско предоставя велосипеди на любителите.

планински разходки

Друго предпочитано занимание е плуването. Басейните в хотела са отлични: с топла вода и почиствани без хор. Има приспособления, които са нови и различни като солна стая, сауна, приключенски душове.

Много важно програма е именно програма Добродетели . Някои от тях са любов, уважение, търпение, приятелство, толерантност и учтивост. Преподавателите трябва да представят тях и много други в началото на всеки ден и след това всички да се опитват да го следват. Накрая всяко дете получава сертификат с конкретна добродетел, с която то се отличава.

награждаване на децата

Изключително голяма и пъстроцветна е програмата на детски лагер ЛъкиКидс. В нея се наблюдават успехи и много нови знания при децата благодарение на обучението чрез грижа и любов към нашето бъдеще – децата.

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече