неделя, август 9, 2020

Сайтът на Агенцията по заетостта се срина (Каква измама дебне безработните)

Безработните лица, които тепърва се регистрират в Агенцията по заетостта, трябва да са внимателни на кого и как предоставят данните си

Сайтът на Агенцията по заетостта се срина под наплива на хора, които искат да направят своята регистрация като безработни онлайн. От сутринта страницата дава грешки или работи временно и след това прекъсва.

При опит да бъде зареден повторно излиза съобщението: Error! Sorry! Unexpected error! Check folder permisions! The error occurred on line 112 of /var/www/lib/Files.php.

Българите, които вече са започнали да въвеждат информацията си, ще трябва да го направят отново, тъй като системата ги е изхвърлила. Периодичните бъгове не позволяват на хиляди хора да използват удобната опция за регистрация, за да не висят по опашки пред Бюрата по труда, където, особено в големите градове, има тълпи от чакащи.

Безработните трябва да са особено внимателни на кого и как предоставят данните си, предупредиха от Агенцията по заетостта. Измамници се опитват да злоупотребяват, като за целта са създали фалшива страница в социалната мрежа.

Единствената официална страница на Агенцията по заетостта, която се администрира от самата институция и публикува достоверна информация е https://www.facebook.com/EmploymentAgencyBulgaria, предупреждават от институцията.

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече