неделя, октомври 25, 2020

Студентка разбрала, че е бременна, когато започнала да ражда

Жителка на бразилския град Касерис, щата Мату Гросу, разказала за изданието Unilad как проспала бременността си, докато не започнало раждането. 20-годишната студентка Айми Алмейда тежко преживявала раздялата с приятеля си през 2018г. Тя престанала да ходи на фитнес, тъпчела се с бургери и тестени храни и бързо напълняла. Тогава тя още не знаела, че е бременна и мислила, че коремът й расте заради натрупаните килограми.

Двама лекари не успяли да разберат, че е бременна.

сн. Twitter

След няколко месеца Айми отишла на лекар зарази лошото самочувствие и високо кръвно, но той сметнал, че тези симптоми са свързани с емоционалното й състояние. Още едно посещение при лекар заради оттичащите й крака също се оказал безполезен. Специалистът предположил, че причината може да са бъбреците. А и едното, и другото е било свързано с нейната бременност.

В последния ден от учебната година Айми почувствала силна болка, но я пренебрегнала и решила да отиде при приятелка, за да хапне.

Но болката се засилвала и се наложило тя да се върне у дома. Решила да си вземе душ, но от болка не могла да стигне и да се обадила по телефона за помощ.

Причината за болките били контракциите, но момичето се сетило за това, чак когато видяла показалата се глава на детето.

„Нямах време да се чудя, дори не им дойде на ум да звъня на бърза помощ, кацва тя. Мислех само всичко да бъде наред с детето”. След раждането Айми прерязала пъпната връв по видеоинструкция, която открила в Интернет.

Педро вече е на 18 месеца, а станалата без да очаква майка Айми приема случилото се като чудо.

Източник: Flashnews.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече