понеделник, януари 18, 2021

ВИДЕО, разобличаващо „измамата“ COVID-19, стана хит в мрежата

Хиляди преглеждания и споделяния само за дни на видео, в което уважавания учен Джери Дей говори за темата, която вълнува целия свят в момента – COVID-19.

Различното от всички останали подобни видеа е, че тук се отрича всичко известно ни за болестта. Твърди се, че всичко е измама.

„Най-накрая измамата „корона вирус“ е вече разобличена! Не само статистиката е фалшива, но и самите тестове, както и цялата пандемия. Всичко се оказа една голяма, дългоопашата лъжа още от самото начало! Най-голямата лъжа за всички времена!

По-голяма и от тази за ХИВ и СПИН! Благодарение на все още съществуващите доблестни и смели учени и лекари и масовото споделяне на факти и фалшификации в социалните медии, измамата беше скоростно разобличена. Това видео показва как са направени тези фалшификации от медицинска гледна точка.

Останалото вече го знаем от теориите на конспирациите, които вече се превръщат в модели на реалността.“, пише в своя профил Facebook потребителя Хрисо Владимиров и прилага видеото, за което анонсирахме.

Субтитри на български език може да си включите от опциите в назъбеното колело.

Източник: Actualno.com

Подобни публикации
1 Коментар
  1. АННА казва

    Понеже споменахте „СПИН“…………“.Това е ваксината за детски паралич“ Нали ?!?!?. И до днес няма открит начин за лечение.Направете си заключението .

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече